Asset remarketing

Een van de speerpunten van Ares International is Asset Remarketing. Wij zijn al enkele jaren een betrouwbare speler in de markt van ICT Remarketing, en richten ons hierbij zowel op de wederverkoop van afgeschreven voorraad als de afname en verwerking van verouderde IT apparatuur. Wij werken samen met zowel IT leveranciers als aanbieders van verouderde apparatuur, en nemen op deze manier een faciliterende plek in de IT levenscyclus in. Vanuit deze positie zijn wij voor u een innovatieve partner in het Remarketen van IT apparatuur.

Ares International, uw partner in asset remarketing

Wij bieden u een totaaloplossing voor uw IT beheer. Ares International is erop gericht de levenscyclus van uw IT infrastructuur op een veilige en milieuvriendelijke manier te beheren en controleren. Hierbij hanteren we een flexibele werkwijze voor iedere klant, waarbij wij onze dienstverlening aanpassen aan uw individuele wensen. Wij bieden u een eerlijke prijs voor uw verouderde IT producten, en adviseren u daarnaast graag in de inkoop van nieuwe apparatuur, die wij u direct uit voorraad kunnen leveren.

Wanneer in uw bedrijf de IT infrastructuur verouderd is, kan Ares International u vier verschillende services bieden. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

  1. Migreren van uw IT infrastructuur met een minimale impact op uw dagelijkse bedrijfsvoering
  2. Veilige vernietiging van bedrijfsgevoelige informatie en registraties
  3. Wij werken binnen de EU Milieu wetgeving en hanteren een strikte en milieubesparende werkwijze als het gaat om het verwijderen en recyclen van IT apparatuur.
  4. Wij bieden u een maximale restwaarde voor uw verouderde IT apparatuur.